Specialist vanuit ervaring

Wij geloven in passende oplossingen. Soms kan dat via standaard producten, maar niet alle projecten zijn standaard. Daar komt onze expertise bij van pas. Dankzij korte communicatielijnen en betrokken partijen leveren we advies en producten op maat. Onze processen zijn geoptimaliseerd om ook maatwerk snel te kunnen leveren. Daarmee maken we u het bouwen bijzonder aantrekkelijk en makkelijk.

Aan de basis van Panel Online staat gevelexpert Jan Nijkamp. Zijn product- en marktkennis, voortbouwend op een ervaring van 20 jaar, wordt dagelijks in de praktijk toegepast bij klanten, gedeeld met partners, en overgedragen aan medewerkers, zodat ook zij volwaardige samenwerkingspartners zijn. Van tekentafel tot oplevering, Panel Online denkt en doet mee in heel uw project.

 

Projectontwikkelaars en architecten

Architecten en vastgoed- of projectontwikkelaars ondersteunen we met heldere informatie over het soort beschikbare panelen, toepassingsmogelijkheden, normering en budgetten om een doordacht plan op te leveren. We denken mee over duurzaamheid en haalbaarheid van ideeën, zowel visueel als financieel. Onze kennis over isolatiewaarden, certificeringen, praktijkrichtlijnen voor de toepassing van panelen en andere bouwvoorschriften komt hierbij goed van pas. Zo maken we in het voortraject al inzichtelijk wat mogelijk is. Als producent van circulaire basisproducten, ondersteunen we projectontwikkelaars die hier op inzetten.

Ketenpartners en bouwers

Ketenpartners, aannemers en (vliesgevel)bouwers ondersteunen we met advies over de eigenschappen van de gevelpanelen, en hoe ze verwerkt kunnen worden in nieuwbouw, renovatie, herstel of herbestemming. Ook zijn er mogelijkheden om de samenstelling van een ‘eigen’ buitenpaneel en isolerende laag te maken. Panel Online volgt bovendien de kwaliteitseisen van de VMRG. Dit levert een gegarandeerde kwaliteit in gevels. We leveren niet alleen producten die hieraan voldoen, maar spelen ook een adviserende rol hierin. Uiteraard zijn we een gesprekspartner voor zowel technische als financiële vraagstukken.

Het leveren van de gevelpanelen direct op de bouwplaats, prefab en zonder afval, bezorgt de bouwer extra gemak.

Fout: Contact formulier niet gevonden.